Om FIF Hillerød Orientering

FIF Hillerød Orientering er med 260 medlemmer (2021) en af Danmarks største orienteringsklubber, medlem af Dansk Orienterings-Forbund.

Klubben tilbyder orienteringssport til fods (løb eller gang) eller på mountain bike for alle, der har lyst til at dyrke elite- eller motionsorientering med kort og kompas i skovene omkring Hillerød og når vi tager ud og dyster i konkurrencer i eller uden for Danmark.

Orienteringssporten er for alle aldre. Man kan blive medlem inden man starter i skole og man kan fortsætter med at dyrke orientering som det bedst passer hele livet. På den vis er sporten en fantastisk sport for hele familien.

FIF Hillerød Orientering tilbyder træning hver tirsdag uden for ferierne hele året rundt, dag og nat, sommer og vinter. Vi supplerer det faste træningstilbud med løbetræning, vintergymnastik, deltagelse i orienteringskonkurrencer, arrangementer i ferierne og gode sociale aktiviteter.

Konkurrencerne i orienteringssporten afvikles i løbekategorierne sprint, mellem, lang, ultralang, hold og nat samt i mountainbike orientering (MTBO).

For uden selv at deltage i orienteringskonkurrencer, så har klubben en god og lang tradition for at arrangere nationale og internationale konkurrencer, herunder Danmarksmesterskaber.

Træningen finder sted i skovene omkring Hillerød eller fra vores klubhus, Kompashuset, som ligger på Ødamsvej 36 i Hillerød tæt på Gribskov.

FIF Hillerød Orientering blev stiftet i 1942.

Vil du gøre rent i Kompashuset?

To af klubbens rengøringsassistenter og vores rengøringskoordinator stopper efter sommerferien, og derfor søger vi nye rengøringsassistenter og en ny koordinator for rengøringen i vores klubhus,