Hillerød kommune

I 2021 kom FIF Hillerød Orientering på kommunens budget, således at vi – på lige fod med bl.a. fodbold- og svømmeklubber får støtte til vedligeholdelse af vores faciliteter. Vores faciliteter er ikke græsset på fodboldbanen eller vandet i svømmehallen, det er faktisk heller ikke træerne i skoven, derimod er det de orienteringskort som vi tegner over skovene omkring Hillerød. Det er vigtigt at et orienteringskort nøjagtig viser skoven som den er, men angivelse af store og små stier, åbne områder og tæt skov – det er netop derfor vi konstant bruger ressourcer på at holde vores kort opdateret. Tegning/opdatering af kort er tidskrævende proces, der kræver mange timer i skoven for bagefter at rentegne det hele hjemme ved computeren. En del af dette arbejde foretages af klubbens frivillige, men brug af lønnede korttegnere er nødvendig for at kunne komme rundt i alle skovene omkring Hillerød. Den støtte som Hillerød kommune yder til korttegning i FIF Hillerød Orientering, betyder at vi kan tilbyde dig gratis adgang til nogle af disse orienteringskort, nemlig kort over de mest bynære områder. Det er gratis for dig at downloade disse kort via vores shop her på siden, det eneste vi kræver er at du udfylder dine kontakt oplysninger når du downloader kortet.

Hvordan kommer jeg videre med kortet

Det kort du downloader er i PDF format, og det er tilpasset til A4 print. Kortet er et orienteringskort, så det er tegnet med de farver og signaturer vi bruger når vi løber orienteringsløb. Netop derfor giver disse kort ingen mening at læse hvis de ikke bliver printet i farver.
På siden over Skolekort har vi lagt noget mere information om orienteringskortet, det kan du med fordel se på inden du bevæger dig ud i skoven.
Vil du endnu tættere på orienteringsløb i FIF Hillerød Orientering, så kan du med fordel læse mere på siden Træning og aktiviteter.

Rettighed til vores kort

Det er forbudt at kopiere eller på anden måde at gengive vore kort uden aftale, uanset om det er gratis kort eller kort som du har betalt for.

Find vores kort

Download kort