Træning og aktiviteter

Hvad går det ud på?

Orientering går ud på hurtigst muligt at finde vej med kort og kompas, til fods eller på mountainbike. 

Det er en sport for alle aldersklasser, primært for  8 – 88.

Man kan være med på det niveau, man ønsker. Som familie kan I alle være med aktivt på samme tid, og dele en masse fælles oplevelser. Selvom hver løber sin egen bane er start og mål altid fælles for alle.

Du kan prøve orienteringsløb hver tirsdag året rundt – altid kl. 17.30, men på forskellige steder, se detaljer på kalenderen. De første gange er det gratis for dig at prøve orienteringsløb, som medlem af FIF Hillerød Orientering vil du have gratis adgang til klubbens træningstilbud.

Få mail om kommende træninger

Hvis du vil modtage en ugentlig mail (den sendes søndag aften), kan du tilmelde dig dette ved at bruge knappen herunder (du bliver sendt videre til siden orienteringslob.dk).

Kontakt

Du må meget gerne kontakte os inden du kommer til en træning, så vi er klar til at tage imod dig.

Klubtræner
Malthe Poulsen, 42 43 26 05, malthe@grundtvigsvej.dk
Jacob Steinthal, 61 73 82 48, 
jacob.steinthal@gmail.com
Børne træner
Rune Nygaard Monrad, 30 77 16 56, 
runemonster@hotmail.com

 

Udstyr

Fra starten kræver orienteringsløb ikke andet udstyr end en let påklædning og et par løbesko, der godt må blive våde. Efterhånden som du begynder at gå mere op i det, vil det være godt med noget mere specielt udstyr.

Kompas
Når du begynder at løbe sværere baner ind igennem terrænet er et kompas umuligt at undvære.  Tommelfinger-kompas og plade-kompas er de almindeligste. Spørg nogen, hvad de foretrækker og hvorfor.

Orienterings-sko
Har et kraftigere mønster under sålen og giver derfor et bedre greb i alt muligt terræn. Er også mere solide over for grene m.v. end almindelige løbesko, og holder derfor længere.

Tøj
Alm. træningsdragter bliver nemt for tunge, især hvis de bliver lidt våde. Derfor bruger de fleste en speciel orienteringsdragt – bluse og bukser, evt. kun bukser kombineret med en alm. T-shirt.

Klubben forhandler løbetøj i klubbens farver, det er dog absolut ingen betingelse, at du har dette.

Før du køber nogen af delene, så spørg i klubben hvad andre foretrækker og hvorfor. 

Indhold