Find vej i...

‘Find vej i Danmark’ er et sundt og gratis tilbud om en anderledes tur i skoven, parken eller byen. Sundere, sjovere og smukkere får du det ikke.

Download et kort her fra siden, print det ud – og så af sted. Der er ruteforslag i forkellige længder og sværhedsgrader, og du bestemmer selv tempoet. ‘Find vej i Danmark’ er med andre ord både for hurtigløbere, stavgængere og familier med klapvogn.

Der findes muligheder for at komme på tur med ‘Find vej i Danmark…’ overalt i Danmark, herunder kan du se de ‘Find vej i…’ ture som FIF Hillerød Orientering har lavet.

Der er mange muligheder med “Find vej i…”

”Find vej i ..” er et tilbud til dig, der vil på en anderledes tur i skoven. Med et orienteringskort kan du trygt gå på opdagelse og finde de pæle, der markerer posterne. På pælen findes postens kontrolnummer og en kode på 3 bogstaver samt en stiftklemme.
Posterne kan findes alene eller sammen med andre, lige når det passer dig. Hvis du vil konkurrere med andre kan I notere bogstavkoden på posten eller bruge stiftklemmen til at bevise, at I fandt den.

Du kan også finde posterne ved hjælp af GPS-koordinaterne.

Du behøver ikke at løbe, en rask spadseretur er et godt alternativ.

Du kan downloade forslag til baner – både lette og sværere på de forskellige tilbud her på siden.

Læs mere om Find vej i Danmark på https://findveji.dk

Find vej i Gribskov

I 2008 oprettede FIF Hillerød Orientering, i samarbejde med Hillerød Kommune og Naturstyrelsen, Find Vej i Gribskov med 130 faste poster.

Vi har lavet special-pjecer for forskellige afsnit af skoven. De findes i holdere ved indgangen til skovene ved disse p-pladser.

Du kan finder flere detaljer på siden http://findvejigribskov.dk/.

Find vej omkring Hillerød

I 2011 opstod Find Vej i danmark – og FIF Hillerød Orientering bidrager med syv Find vej-projekter til dette.

Via Dansk Orienterings-Forbund tilbyder vi disse “Find vej i…” kort. Herunder finder du link til disse kort, både på vores egne sider, men også på den fælles Find vej i Danmark side – hvor du kan finde “finde vej” i hele landet.