Orienteringskort

Disse kort er lavet til brug ved afvikling af o-løbs træning, skal du arrangere en konkurrence kan du tage fat i os på kort@fiforientering.dk og høre nærmere om dine muligheder for at få et special kort der dækker et større/andet  område. Vær opmærksom på at disse kort skal fremstilles specielt til dit brug og derfor vil der være en yderligere pris forbundet med disse bestillinger.

Priser

De angivne priser er prisen pr. print af det givne kort, så skal du bruge 10 kopier af det samme kort, skal du altså bestille og betale for 10 stk.

De angivne priser er gældende for private, klubber og foreninger der ikke er organiseret under Dansk Orienterings-Forbund. Der er en rabat på 45% for klubber under Dansk Orienterings-Forbund, for at få adgang til denne rabat skal din klub have udstedt en rabatkode som kan avnedes når i handler her på siden. I skal sende en mail til kort@fiforientering.dk for at få udstedt en rabatkode til jeres klub.

Indhold

Ved bestilling af et kort leveres et download link der som minimum indeholder følgende:

  • Kortet i JPG format (300 dpi)
  • Kortet i PDF format
  • Kortet OCD format
Hovedparten af vores kort er georefererede og indeholder derfor også en JGW fil.

Rettighed til vores kort

Det er forbudt at kopiere eller på anden måde at gengive vore kort uden aftale, uanset om det er gratis kort eller kort som du har betalt for.

Find vores kort

Download kort