I weekenden d. 10-11. juni 2023 afholder FIF Hillerød Orientering FIF Sommerweekend

Der vil være orienteringsbaner for alle, med bl.a. 

– Sjællandsmesterskab i orientering
– Testløb for HD16, HD20E og HD21E

Lørdag 10. juni 2023
første start kl. 13 Langdistance

Søndag 11. juni 2023
første start kl. 10 Mellemdistance

  • 2 dage med orienteringsløb i hjertet af den ny Nationalpark Gribskov
  • 2 dage med World Ranking Event
  • Fuld klasseinddeling, nyt kort, velassorteret kiosk, baner til dig der ikke vil løbe konkurrence og mulighed for tilmelding på dagen.
  • Grøn Idræt – vi håber I med samkørsel vil være med til at gøre stævnet lidt grønnere
Velkommen til orienteringsløb i den kommende Naturnationalpark Gribskov. Vi byder på to dage med orienteringsbaner, der passer lige dig om du er verdensstjerne og vil udtages det danske landshold, eller du har lyst til en tur i skoven sammen med familien i roligt tempo med kort i hånden.  Vi er så heldige at kunne byde på en stævneplads som du både kan nå med offentlig transport 1,5 km fra bus og 2 km fra tog og kommer du med bil er der parkering tæt ind til stævnepladsen. Vi håber I med samkørsel eller ved at tage tog/bus kan være med til at gøre stævnet grønnere. Kommer du med bilen fuld (mindst fire personer) er der en kop gratis kaffe til chaufføren.
 
Vil du løbe konkurrence har vi klasser til alle begge dage og vil du mest bare have en dejlig tur i skoven er der seks baner med forskellig sværhedsgrad og længde, naturligvis en bane med meget simpel orientering hvor du følger stierne. Vil du opleve det danske landshold er her en af lejlighederne, hvor du kan følge deres konkurrencer. Vi har en af de bedste speakere, live-resultater og du vil kunne følge konkurrencerne både på pladsen og hjemme fra sofaen. 

 

Vi har tegnet et helt nyt orienteringskort, 12 km2. Skoven har de seneste år været under forandring til naturnationalpark. Det betyder alle hegn er fjernet og skoven mange steder er blevet meget mere vild. Der er kommet ny vådområder og stier er forsvundet. For at passe på skovens beboere er der udlagt store naturzoner, hvor skovens ynglende fugle og dyr kan få fred.

Vi har naturligvis børneorienteringsløb for de yngste, børnebaner, med simpel orientering hvor der er præmie til alle der vil være med. Vi har en velassorteret kiosk, hvor du både kan få mad, drikke og kaffe. Hvis I vil forudbestille mad til hele klubben, skal I skrive til stævneledelsen. 
 
Vi prøver at gøre stævne mere grønt. I opfordres derfor til samkørsel. Når du kommer i mål, kan du få vand, men du skal selv have en kop eller en flaske med. Når du køber kaffe og the opfordres du til selv at have en kop med – du kan også låne en genanvendelig kop (eller købe den), men du må så betale lidt mere.
 
Vi håber at I har lyst til at deltage og glæder os til at se jer.
 
På vegne af FIF Hillerød og 60 frivillige, Bo Simonsen, Stævneleder, bosimfif@gmail.com
 
Alt det formelle og mere information følger på de næste sider.

Skovlukning
Nedenstående områder er lukket jf. reglement 2.8, således:

Nyheder

Hjemmeside og indbydelser er opdateret​

Hjemmeside og indbydelser er opdateret Hjemmesiden har gennemgået en større tekstmæssig gennemskrivning, derudover er indbydelser for hhv. lang og mellem er tilrettet på enkelte punkter.

Indbydelser og kort over løbsområdet

Indbydelser og kort over løbsområdet Indbydelser for lang- og mellemdistance fremgår af de respektiver sider. Seneste officielle kort (2018) over løbsområdet er ligeledes tilgængeligt.