FIF Hillerød Orientering indbyder til
Orienteringsløb og
Rogaining - mangepostløb

2 dage med orienteringsløb i hjertet af den ny Nationalpark Gribskov, mødested Skovskolen i Nødebo.

Fuld klasseinddeling, nyt kort, velassorteret kiosk, baner til dig der ikke vil løbe konkurrence og mulighed for tilmelding på dagen.

Grøn Idræt – vi håber I med samkørsel vil være med til at gøre stævnet lidt grønnere

  • Sjællandsmesterskab i orientering

  • Lørdag Lang distance

  • Søndag Stafet og Find Vej I åbne baner

  • Rogaining – mangepostløb for hold (kun lørdag)

  • FindVejI baner med tilmelding på dagen

  • Børnebane og labyrintorientering

  • Besøg fra Naturstyrelsen der fortæller om Naturnationalparken

Velkommen til orienteringsløb i den kommende Naturnationalpark Gribskov. Vi byder på to dage med orienteringsbaner, der passer lige dig om du vi konkurrere om sjællandsmesterskabet, vil løbe Rogaining (se beskrivelse bagerst) eller vil en tur hånden enten alene eller med andre for at opleve Gribskov få dage før end at der rejses hegn omkring skoven.  Vi er så heldige at kunne byde på en stævneplads som du både kan nå med offentlig transport 800 km fra bus og kommer du med bil er der parkering tæt ind til stævnepladsen. Vi håber I med samkørsel eller ved at tage tog/bus kan være med til at gøre stævnet grønnere. Kommer du med bilen fuld (mindst fire personer) er der en kop gratis kaffe til chaufføren.

Vil du løbe konkurrence har vi klasser til alle begge dage og vil du mest bare have en dejlig tur i skoven er der seks baner med forskellig sværhedsgrad og længde, naturligvis en bane med meget simpel orientering hvor du følger stierne.

Vi har tegnet et nyt orienteringskort, 15 km2. Skoven har de seneste år været under forandring til naturnationalpark. Det betyder alle indre hegn er fjernet og skoven mange steder er blevet meget mere vild. Der er kommet ny vådområder og stier er forsvundet. For at passe på skovens beboere er der udlagt store naturzoner, hvor skovens fugle og dyr kan få fred.

Vi har naturligvis børneorienteringsløb for de yngste, børnebaner, med simpel orientering hvor der er præmie til alle der vil være med. Vi har en velassorteret kiosk, hvor du både kan få mad, drikke og kaffe. 

Vi prøver at gøre stævne mere grønt. I opfordres derfor til samkørsel. Når du kommer i mål, kan du få vand, men du skal selv have en kop eller en flaske med. Når du køber kaffe og the opfordres du til selv at have en kop med – du kan også låne en genanvendelig kop (eller købe den), men du må så betale lidt mere.

Vi håber at I har lyst til at deltage og glæder os til at se jer.

På vegne af FIF Hillerød og 60 frivillige, Bo Simonsen, Stævneleder, bosimfif@gmail.com