Vedligehold kalender

Indholdet af kalenderen på hjemmesiden, kommer fra 3 forskellige kilder.

Træning og aktiviteter

Indholdet kommer fra Facebook-begivenheder oprettet på https://www.facebook.com/fiforientering og fra en Google Kalender. Afhængig af formålet er det din opgave at vælge at ‘oprette begivenheden’ det rigtige sted.

Facebook-begivenheder

Du opretter Facebook-begivenheder når du gerne vil ramme nogen udenfor klubben med din kalenderaftale, således at de bliver opmærksomme på vores aktiviteter. Følgende aktiviteter bør oprettes som Facebook-begivenheder:

  • Åbne træninger
  • Arrangementer

For at få adgang til at oprette Facebook-begivenheder skal du tildeles rettighed til dette, send en mail til info@fiforientering.dk hvis du har behov for denne rettighed. Dette kræver at du har en aktiv Facebook-konto.

Google Kalender

Du opretter aftaler i Google Kalender når der kun er tale om interne aktiviteter. Følgende aktiviteter bør oprettes i Google Kalender:

  • Bookning af Kompashuset
  • Møder o.lign.
  • Aktiviteter med tilmelding (tilmeldingen skal laves af webmaster@fiforientering.dk, så send en mail med oplysningerne)
For at få adgang til at oprette aftaler i denne specielle Google Kalender, skal du have en aktiv konto der kan logge ind på Google.com. Send en mail til info@fiforientering.dk for at få rettighed til at oprette aftaler i denne Google Kalender.
 

Konkurrencer

Indholdet kommer fra O-Service.dk, så når der oprettes events i kalenderen på O-Service.dk, bliver de vist i kalenderen på hjemmesiden.

Opdatering af kalenderen

Der kan gå optil 24 timer til før en aftale vises i kalenderen på hjemmesiden. Det er muligt at ‘skubbe’ til denne opdatering ved at bruge menupunktet ADMIN, Opdater Kalender.

Indhold